Komentari za tekst "Beba je stigla: Saveti tatama za prve dane"

Komentara
14
Ostavite komentar
Kao buduci otac ne znam da li da budem uvredjen ili zabrinut opstim stanjem muske svesti. Ovo nisu saveti ovo su najopstije stvari. "Budite tacni i ocistite posle slavlja"??? Smesno.
Muškarac ne treba da "pomaže" nego da radi po svojoj kući, jer valjda i on tu živi. Ne učite ih da treba da im se klanjamo jer su nam "pomogli" i oprali sudove nego formirajte funkcionalne muškarce od malena koji znaju da brinu o sebi.
Trudim se da budem sto bolji otac i muz ali cini mi se da koliko god se trudio nije dovoljno i mojoj zeni to jako smeta i prouzrokuje ceste svadhe medju nama elem,voleo bi da se ukljuce i muskarci i zene da bi dobio sto objektviniji odgovor!!!Novac za egzistenciju privredjujem,cuvam dete nocu od 00:00 do 07:00 u odvojenoj sobi kako bi mama mogla da odspava punim snom i hranim ga tada jer onanema mleka,presvlacim ga kada ga cuvam,idem u nabavku svega,pomazem oko kupanja i pored svega stizem na posao od 8 sati.Zamera mi se kako nisam dovolno nagazovan oko njene pomoci i to se desava kada dete place jer ima grceve.....molim vas za neki objektivan odg jer oboje smatramo da smo upravu i ja vise ne znam stavrno sta da mislim....hvala
Morate imati mnogo strpljenja, verujte, hormoni su cudo, ja sam bila druga osoba pri dolasku iz porodilista, non stop plakala za sve. 😊
Je li sta bolje sada tata? :)
Ja kapiram da su hormoni u pitanju. Nemam drugog objasnjenja. Zao mi je da novoj mami ovaj predivan period prodje u nervozi i zamerkama umesto u osmesima, ljubavi, osecaju besmrtnosti (bukvalno). Kada pogledam svog muza, cerku i bebu osecam blagoslov. Nema veze sto su grcevi, nema veze rana od CR, nema veze sto ves ceka na peglanje, nema veze kada cu oprati kosu, danas, sutra, svejedno je. Jedino sto me muci je dosadna familija sa sto poruka dnevno, svakome odgovoriti na pitanja da li ste se probudili, jeste li rucali, sta radite itd... zatim posete koje su bas bas duge, a ja bih se skinula u donji ves i izvalila da gledam tv ili dojim bebu u dnevnoj sobi... brak je uzajamno ceniti i postovati jedno drugo, a ne zamerati. Ako se zeli naci mana drugom moze se naci milion mana, ali pogledati supruznika i videti pozitivne osobine je kljuc. Imam najdivnijeg supruga iako on ponekad prekrsi dogovor ili zakasni, to je zanemarljivo u odnosu na svu srecu i trud koji nam pruza. Kada se ja trudim, on se trudi jos i vise. Vazi i obrnuto. I to nam je zacaran krug. Samo pozitivno!
Tebi svaka čast. 😊 Supruzi je verovatno teško jer se skoro porodila pa joj je sve novo. Samo tako nastavi i videćeš, kroz par meseci će ti se zahvaljivati do neba i nazad.
Nadam se da cu biti super tata a nas bebac ce prekosutra doci na ovaj svjet. Našoj sreci nema kraja. Najbolja aplikacija.
hvala vam na obavestrnjima tokom cele trudnoce. vrlo ste nam pomogli i svega pridrzavali. pogotovu uputstvo za tate. jos samo malo i posle dva decaka docice moja dugo iscekivana princeza. puno vas pozdravlja. tata ENES...



Ja sam gotov, a zence boli je uvo, a sve oko nas bi da nestanu dok na jedno godinu dana .... Strasni su ....
Jos samo malo... :)))))
moj suprug se snaso prvi dan kad smo dosli kod kuce... mala je bas vezana za tatu i mamu
Ko kaze da je lako biti otac u prvim nedeljama. Ja uskoro ocekujem prinovu i verujete ove smernice su od pomoći. Puno vam hvala,
buduci tata Branko
Hvala Vam mnogo na ovim savetima,veoma ste kratki i jasni,i od ogromne pomoci.Nama buducim roditeljima ce puno znaciti uglavnom sve sto objavljujete.Buduci tata Ivan :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »