Komentari za tekst "Pogledajte do detalja kako se izvodi porođaj CARSKIM REZOM"

Komentara
8
Ostavite komentar
Dva carska reza, prvi prosao odlicno, bez bolova, cini mi se da me samo onaj flaster na rani zatezao dok sam hodala. Drugi boleo malo vise, rana me pekla i bolela, ali iz dana u dan sve lakse i prodje. U julu ocekujem treci porodjaj, takodje mora biti carski. Iskreno, vise se plasim ovo treceg carakog nego prethodna dva. Ako neko ima iskustva sa trecim carskim, neka pise. 😊
Prvi hitan carski rez,drugi planiran,prvi pod totalnom,drugi pod spinalnom anestezijom..I sve to u manje od 2 godine. U tom trenutku jeste strasno,ne znas dal' je gore kad ne znas ili znas sta se desava,ali se ja stvarno ne mogu pozaliti na uslove u bolnici. Imajte u vidu da se sve zavrsava u najvise sat vremena I da ste pod anestezijom😊 Oba puta provela 48 h u bolnici,a funkcionisala normalno kroz nedelju dana. Srecno ❤️
Ove god sam imala treći,mnogo bolji i brzi oporavak nego prethodna dva🙂
Prvi put sam jedva ustala, dok je drugi bio kao rukom odneseno. Vise me je boleo stomak zbog opstipacije nego od reza. Svakoj zeni bih pozelela kao sto je meni bilo drugi put. Bukvalno osetila nisam. Sada je proslo 5 meseci i osecam se odlicno.
Uff... za mesec dana me ceka drugi...
Prvi put mi je bilo nepoznanica pa sam pregurala , sad mi vec nije sve jedno.
Volela bih da cujem neka iskustva drugog CR.
Hvala 😊
Meni je drugi bio laksi, bas zato sto sam znala sta me ceka. Prvi je bio nepoznanica, strah od toga sto ne znam kakve su procedure.
Psihicki laksi za podneti je definitivno drugi.
Fizicki su mi bili skoro jednaki.
Sto se tice oporavka, oba carska su prosla isto. U mom slucaju dosta lako, posle nedelju dana sam normalno funkcionisala. Prvi pod totalnom, drugi pod spinalnom anestezijom. Spinalnoj dajem prednost jer se mnogo brze razmrdate, posle niste pospani, odmah vidite bebu, jedino sto je mene jako uplasilo je sam cin davanja anestezije jer morate da budete mirni a anesteziolog je u mom slucaju bila prilicno gruba i neljubazna zena, tako da je to doprinelo da se jos vise uplasim. Jedna ljudska topla recenica da me opusti je ne bi nista kostala, a meni bi puno znacila. Ne mislim da treba tetositi porodilje, ali malo ljubaznost puno znaci.
I mene isto zanima za drugi carski rez iskustva
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »