Komentari za tekst "Mama ponosno pokazala kako izgleda stomak nakon porođaja"

Komentara
33
Ostavite komentar
Treba neko da napise pravu istinu o trudnoci i sta nas ceka nakon porodjaja. Pocev od toga da sam imala komplikacija i morala mirovati 3 mj u trudnoci, misici su mi atrofirali pa sam bukvalno celulit dobila i na donjim misica nogu. O butinama i zadnjici da i ne govorim. Bolovi u kicmi, koljenima, zglobovima..
Dojke se opustile kao dva mrtva pacova. Vagina mi je sada rupa bez dna.. Koza, kosa, nokti.. Komentara bez. I zubi naravno...
Dok nisam ostala trudna bila sam malo je reci zgodna i sa svojih 33 godine, ravan stomak, cvrste butine, bez celulita i strija, prelijepa i kosa i koza i nokti..Sad licim na zombija, kao neka starica, koza se sva objesila, i desice se i vama, ne postoji elasticna koza.. Ne postoji kicma koja moze dobro da podnese 20 kg viska koje dobijete u kratkom roku, ako vas sad ne boli, boli ce vas..
Nista se ne vraca u prvobitno stanje, cista laz i zabluda. Ja sam se voma brzo vratila na svoju predjasnju kilazu ali sam kao izduvam balon..
Svaka cast!I moj je takav,porodila sam se pre dva meseca!Najponosnija sam mama i sa strijama!🚼
Strijice samo oko pupka a stomak se jos uvek vraca i nakon 8 meseci od porodjaja. Stvarno nema potrebe da se jede previse zbog dojenja, sve u granicama normale. Samo zdrava ishrana i samostalno cuvanje bebe i zacas se vratis u normalu
Eh da je samo stomak u pitanju...a strije,nagomilani celulit,vene,kapilari...
Ali u jednom ce se sloziti sve mame svijeta:Nasi bebe nas krase bolje i od savrsenog tijela i najskuplje garderobe!!!!
Katarina 09.10.2015. 14:40
Cestitam draga :* i mi cemo dobiti princezu za koji dan :)
Imam tri djevojcice najstarija 8g. najmladja 15 mjeseci posle 2 mjeseca porodjaja sa najmladjom skroz ravan stomak svi su se cudili a i tokom trudnoce nisam imala veliki stomak na porodjaju sam imala stomak kao neko 5 mesec a meni tek tada pocinje da mi se vidi malo stomak. Genetika je to mama moja ima 4 detea a ravan stomak iako ima 50 g.🍀🌷
Zenska sujeta i ljubomora, da je napisala da ima 20kg vise i da ima ogroman stomak, verovatno bi dobila plus. Svaka cast tebi zeno, nista lepse nego videti lepu i negovanu zenu sa decom.
sto li zeni dadoste minuse?!? sto ona i majka imaju ravan stomak posle troje i cetvoro dece?!?
Sa prvim sam odmah vratila stomak i kompletnu liniju,ali sa drugim :( stomak mi je malo ostao ali tek je 4 meseca proslo pa se nadam da ce se maci :) ali imamo medalje nase vrijedne toga pa i da ostane ne optetecujem se jer sam sretna sto ih uopste imam!!!
ja izgledam kao da sam u sedmom mesecu trudnoce
E pa mene komsije pitaju jel jos jedno na putu, a porodila sam se pre devet meseci. Moj stomak ce ovako izgledati kad prestanem da dojim, kad mi se unormale ciklusi i kad smrsam. Ipak me je nekako povredio komentar od Anchy.
Kakve veze ima komentar. Samo ste hteli da se upravdate. Mame koje doje neuporedivo brze skidaju kile, stomak, i brze im se skuplja materica.
sem ako ne radite isto sto i moja poznanica ...umislila da se imati vise mleka ako se prezderava i ustajala u 3h ujutru da jede ona Vas komentar nema smisla. Kao ni to sto nemate menstruaciji. Dojila sma dete dve godine, dobila tek posle godinu i po....stomak od porodjaja mi je nestao posle mesec dana.
Komentar Vam nema smisla ali u svakom slucaju je Vasa licna stvar i nikom ne treba da je briga za to.
Takvi komentari ne treba da vas doticu,jer sve ce doci na svoje vremenom.
Ja imam bebu od 5 meseci i stomak mi je i dalje veliki. Pocela sam da treniram pre 3 nedelje i vec se vidi razlika.
Najbitnije je da se ne opterecujete time nego samo polako...pozdrav od Lenke i njene mame ♡
A komsije te nisu povredile?
Tako stomak moze da izgleda godinu dana posle porodjaja. Cak nakon 9 meseci vezbanja i pravilne ishrane posle porodjaja, stomak je jos uvek vidljiv, on se najteze gubi.
Nemam strije, nemam stomak i nisam ga imala mesec dana posle porodjaja bez vezbi. Nemoj da jedete za troje, nemoj da nastavite isti rezim kad s eporodite pa necete imati stomak kao da se i dalje u trudnoci. Naravno, strije su stvar genetike.
mene su mucile ovakve fotke dok sam bila trudna.mislila sam da tako mora,ali imala sam srece da prodjem bez strija.izgledam kao pre ali potpuno podrzavam ovakve fotke.veliki je pritisak na zene da budu savrsene.
Hah kamo srece da ja imam ovakav stomak posle drugog deteta.Jer za prvo mi je bio veci 😄😄😄
Extra je, vecina bi i mogla da izgleda tako kada bi imala para koliko i ona i vremena za sebe koliko i ona pa da se posveti malo vezbanju i tako... :) ali ja cu se i bez toga truditi kad mogu po koji cucanj, trbusnjak i sl...
Steta pa nece da mi odobre prethodni komentar :) Naravno sve je stvar volje..ne volim kada se neko vadi na vreme i novac ali kada se ima novca sve ide i lakse i brze :) A ovako bez toga je bitna samo volja :) A sve to mozemo :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »