To je bio naš najlepši i najuzbudljiviji dan u životu - došla je na svet naša Helena. Mama plače, tata uplašen jer kako kaže - Zašto mi niko nije rekao da beba može da bude modra?
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! Za ručak ili večeru, za društvo ili porodicu - svakako za ljubitelje testenine i piletine - recept za brzu pripremu obroka
Nakon 6 meseci uredne trudnoće, tačnije u 24. gestacijskoj nedelji, na svet dolazi beba teška svega 740 grama i dugačka 33 centimetra. Da, na svet dolazi naša Emilija!
Ja sam se porodila u Švedskoj i to je bilo jedno predivno iskustvo da bih mogla pisati do rekosutra. Ovako bi mogla još sedam puta.
Trudnoća mi nije bila divna kao porođaj, ali posle kiša dođe duga - tako kažu - pa sam se time i vodila kroz devet meseci. Trudnoća je bila rizična, pila sam uteogestan, naravno, ležanje 24/7.
Kako majka prevremeno rođenog deteta želim da poručim roditeljima zdrave dece koliko su zapravo sretni što su njihova deca zdrava i da je, u suštini, to najvažnije.

Prenosimo u celosti obraćanje ogorčene majke

Peglaš milion roze bodića i tetra pelena pod parom, iako je 30 stepeni u hladu. Smišljaš šta ćeš joj sledeće kupiti. Nasmejana si

Ovu priču nam je poslala Elma Halilović iz Gradačca koja se sa neplodnošću borila čitavih pet godina

Kad svu snagu ljubavi mama pretvori u reči... 

Sport je važan za decu ali i za roditelje! 

  Gradimo podršku zajednice uz ohrabrujuće priče Bebac mama

 Gradimo podršku zajednice uz ohrabrujuće priče Bebac mama

Dete je potrebno pripremiti za odlazak kod logopeda. To nije stresan događaj, ali deca vole rutinu i sve što izlazi iz tog koloseka za njih može predstavljati strah.
Vaša prijateljica je upravo dobila bebu! Volite je i želite da joj pomognete koliko god je u vašoj moći... Šta sve možete da uradite?
Ovaj video je namenjen deci koja tek počinju da uče da čitaju, kao i deci koja nisu iz nekog razloga ovladala tehnikom čitanja ili deca koja imaju disleksiju.


Neke bebe ogladne baš u nezgodnom momentu »
Razlozi prestanka sisanja mogu biti različiti, ali ovo nije majčina greška »
Prepoznavanje simptoma sinusitisa je ključno za pravovremeno lečenje »