Frutek kašice u novom pakovanju biće vaš najbolji saveznik kada sa decom provodite vreme napolju. Isprobajte nove ukuse banane, jagode, grožda i jabuke!
Saznajte da li je bebi potrebna voda i koja količina, zašto je važna, koliko majčino mleko sadrži vode...
S obzirom na to da dete ima manje kilograma nego odrasla osoba, mnogo lakše dehidrira, pa treba voditi računa o količini vode koju unosi
Sezona je breskvi i idealna prilika da vašim bebicama dodate i ovu voćku u jelovnik. Evo nekoliko ideja sa čim i na koji način možete spremati breskve

Dojenje i flašica - da li mogu da idu zajedno? 

Majka koja doji ima smanjenu mogućnost da oboli od raka dojke, jajnika, materice, tiroidne žlezde, jednjaka i limfnih žlezda.

Jeste li se ikad zapitali kako dojenje tokom jednog hranjenja u stvari izgleda?

 Maline i kupine prirodno podstiču lučenje mleka i poboljšavaju dojenje


Med je jedna od najlekovitijih namirnica na svetu. On je odličan izvor antioksidanata i fitonutrijenata, ima antibakterijska i antifungalna svojstva, potpomaže zarastanju rana i regeneraciji tkiva, ublažava bolove u grlu i prirodan je izvor šećera.
 

Želite svež obrok za svoju bebu? Evo kako da zadržite svežinu voću i povrću!

Period nakon porođaja najbolje je vreme za početak dojenja

 
Saznajte kada se uvode kašice u bebinu ishrani, kao i na koji način da pripremite i sa čim možete da kombinujete kajsije u kašicama

Pravilna ishrana je jedna od ključnih segmenata svih aspekata razvoja deteta, pre svega fizičkog, zatim emotivnog, socijalnog i intelektualnog.

Evo nekoliko predloga za prve kašice za bebe - saznajte kako možete da kombinujete različite namirnice, koji povrće prvo spremate i na koji način

Uprkos oprečnim stavovima, i dalje stoji da su voda i mleko jedino potrebni maloj deci

Cucla Camla - najbolja cucla za bebe

 
Frutek kašice u novom pakovanju biće vaš najbolji saveznik kada sa decom provodite vreme napolju »
Saznajte da li je bebi potrebna voda i koja količina. Zašto je važna i da li neophodna pre šestog meseca? Da li znate koliko majčino mleko sadrži vode »
Dečak (10) će morati na operaciju slepog creva, otkriveno da je korona pozitivan »
Tokom leta, kada temperatura napolju pređe 30 stepeni, veoma je važno da rashađujete svoju bebu, jer se ona ne može požaliti da joj je vruće. »