Komentari za tekst "Centar za mame najoštrije osuđuje izjavu ministarke"

Komentara
10
Ostavite komentar
Prvo i prvo - ne osuđujem ni jednu grupu žena koja ne rađa (ili rađa!), jer je meni sve jasnije da je majčinstvo i očinstvo (roditeljstvo!) POZIV. Mi čekamo osmo dete. Željeno. Voljeno. Za nas i za našu ostalu decu. Ne za državu. Iskreno, baš me briga za državu, iako državu još više baš briga za nas ;). Čini mi se, za mnoge od nas.
Ono što je mene u izjavi njenoj i u gotovo svakom komentaru koji je objavljen (a nisam svaki baš videla, ipak nemam vremena za razno) dirnulo je to što niko nije spomenuo abortiranu decu. To su naša deca, deca ove zemlje,ovog ljudskog roda... Svi mislimo kako je nama - koji smo svi već ROĐENI, neko nas je rodio, a ne bacio u smeće - a ne šta sa njima. I to su naši bebci!
A sta je sa pdv-om?
Bravo, objasnili ste suštinu problema! Ministarko, vreme je da se zacrveniš i prepustiš poziciju nekom drugom. Taj neko ce valjda imati sluha za narod. Vi ste podbacili... Sve nam je gore!
Ova zena treba malo da poseti gumenu sobu u svojoj instituciji. Neka bude srecna sto se deca uopste radjaju. Koga briga u kojoj godini zena radja, bitno je da radja. U ovoj raspaloj zemlji, u danasnje vreme imati dete je cist luksuz...
Bravo!
Svaka vam cast! Sve ste lepo rekli! Jos kad bi "cenjena ministarka" ovo procitala i razmislila o svojoj izjavi...

Kakav bezobrazluk,nema dalje!
Da, majka sam,od nedavno,imam vise od 30god. i visoko sam obrazovana,a da sam cekala da mi drzava pomogne,nikad ne bih bila majka.
U drzavi u kojoj je Parada ponosa najvaznija stvar,koju obezbedjuje toliko policajaca,koje MI placamo,nije ni cudo sto izumiremo!
Svaka cast na tekstu!
Interesantno je da je dece sve manje, a kad treba da upisete dete u vrtic - nigde nema mesta?! Neka mi neko objasni logiku.
Posto osudjuje zene, mogla bi malo da se pozabavi zakonom o VTO u Srbiji. Naime, ako je sterilitet konstatovan kod muskog partnera u nasoj zemlji zena koja zeli da postane majka to ne moze jer nije uredjen zakon o doniranju sperme. Parovi sa ovim problemom moraju da pomoc potraze u inostranstvu i uopste nemaju podrsku nase drzave. Sramota za nas, nasu drzavu, koja ima zakon o promeni pola o trosku drzave, a u isto vreme kuka o losem natalitetu.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »