Komentari za tekst "VANREDNO STANJE - VAŽNO ZA TRUDNICE"

Komentara
37
Ostavite komentar
Ni u Sremskoj Mitrovici ne rade ginekolizi ni privatno ni u drzavnoj. Ja sam trebala raditi dabl test ove nedelje pa su mi rekli da sedim kuci i cekam da prodje vanredno stanje. 🙄🤨
Ni u Somboru gin ambulanta ne prima trudnice.htela sam zakazati prvi pregled,odgovor je bio da je jos mala trudnoca,imam vremena,da sedim kuci i da cekam.I sta sad?neverovatno,uzas....
Ukinut je i Progesteron depo navodno zbog sigurnosti trudnice ne dolaze med.sestre da daju injekcije nit mozete u Dom zdravlja da dobijete istu.
Znaci ko odrzava trudnocu da se moli Bogu da se odrzi jer od medicinara nema pomoci
Zna li neko kakva je situacija u NS, u domovima zdravlja?Ja ulazim u osmi mesec i imam zakazanu kontrolu za sl nedelju, ne znam sta se desava
Mogli bi malo vise da se angazuju oko trudnica, a ne samo oko penzionera. Kontrole se odlazu, a za kad, pa za pet dana sigurno nece biti bolje.. Ja zovem juce svoju doktorku kaze pa ne znam sta da ti kazem, u fazonu dodji ako smes.
Ginekologija u DZ Zarkovo ne prima pacijente. Pre nedelju dana sam uradila test i pozitivan je, a ja ne mogu ni na prvi pregled da odem! Ne mogu ni bolovanje da otvorim jer niko ne radi. I niko ne zna sta da mi kaze, niko ne zna na koga da me uputi! Ovo dok ne ode u medije nece se nista resiti!!! Uzas!
Zovi i zakazi za utorak reci da si trudnica, moraju da te prime
Za sve trudnice iz Nisa sada su Juzne vesti objavile ovo.
,,Od 19. marta otvara se ulaz br.5 i biće namenjen isključivo trudnicama, a biće otvoren od 10 do 15 sati. One će biti pregledane u službi za zdravstvenu zaštitu žena na prvom spratu u ordinaciji br. 69.
Trudnice kojima je neophodna dokumentacija poput uputa za lekarsku komisiju ili izdavanje doznaka mogu pozvati broj 062 8044390."
Cuvajte se 💞
Radila sam kordocentezu i javili su mi da je sve dobro, ali da ne dolazim po rezultate. Zovem pre dva dana moju drzavnu dr da je pitam da li mogu telefonom da joj javim, da ne dolazim u dom zdravlju, za danas sam imala zakazano. Ona mi kaze da dodjem kad imam zakazano.Odem danas, sestra me napadne zasto sam dosla i zasto nisam telefonom javila. Dr upise to u karton i kaze da nece biti pregleda, osim ako nemam krvarenje i bolove i da ne dolazim nego sve telefonom da javljam. Ma ko je ovde lud?
Primaju samo hitne slucajeve..
Kontrole ne rade...
Da li je to moguce..
Da ne moze da se ide na redovne kontrole...
Najbitniji su penzioneri..Aa svi ostali?
Trudnice ne mogu da idu na ultrazvuk i kontrolu..
Zalosti u Srbiju za trudnice. Nikakve uslove nemate. Bas jadno i bedno.
Imam komisiju za produzetak bolovanja 5.aprila ako neko zna sta se desava u ovom slucaju neka napise?
Ja sam danas uredno dobila doznake za mart i doktorka mi je otvorila porodiljsko. Samo naknadno moram da uzmem uput za porodilište jer vazi mesec dana a meni je termin pocetak maja pa sad nije vredelo da ga uzimam. Po taj papir cu da posaljem supruga. U pitanju je Beograd, dz u Siminoj. Svi su bili ljubazni i svesni situacije. Srecno!
https://www.bebac.com/vesti/vazno-trudnicko-i-svako-drugo-bolovanje-produzava-se-bez-odlaska-na-komisiju
na ovom linku pise,bolovanje se automatski produzava bez odlaska na komisiju
Js sam trebala da dajem rezultate krvi na analizu u okviru pracenja trudnicke trombofilije, ali sam odlucila da sve uradim privatno kako bih izbegla domove zdravlja i bolnice sto je vise moguce.
Prvi dan vanrednog stanja - nisu me primili u Mišović na zakazanu kontrolu. Postoji vest da će se cela bolnica pretvoriti u infektivnu. Da li neko zna šta će biti s porodilištem? Šta će biti sa kontrolama?
U Trsteniku su otkazani svi preventivni pregledi. Za doznake i porodiljsko niko nema pojma kako ce se obezbedjivati i kako otvarati porodiljsko. Briseve ne rade, laboratorija ne radi, sve se obavlja telefonom, samo ne znam kako pregledaju telefonom. https://www.trstenik.rs/index.php/vesti/1767-2020-03-18-13-39-47
U kom si mesecu?
Koje je bilo obrazlozenje,zbog cega nece da prime.
Da,zvanicno je potvrdjeno da ce se cela bolnica pretvoriti u infektivnu,ako neko zna neke dodatne informacije neka javi.
Ja sam u 8.mesecu. Rekli su mi da niko ne može u bolnicu ko nije hitan slučaj, a da ja to nisam. U međuvremenu sam saznala da je neka devojka bila na kontroli, ali su joj rekli da od sad sve kontrole obavlja u dz i da dođe samo na porođaj. Za sad su opremili samo jedan blok za infektivnu. Mada mislim da se sve ovo menja sa razvojem situacije.
Kako da otvorim porodiljsko kad RFZO nece raditi zbog vanrednog stanja?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »