Komentari za tekst "UŽAS U KUPATILIMA ZA PORODILJE: Pogledajte gde se kupaju mlade majke na UKC RS"

Komentara
10
Ostavite komentar
Isto je i u Nišu 😔
Takodje ii u Prokuplju Katastrofa.
Užičko porodilište, uopšte užička bolnica, je strava i užas. Način na koji tretiraju trudnice i porodilje ne jedna opšta katastrofa. U wc-u nije bilo niti svetla niti tople vode. Na odeljenju od svih kupatila, tople vode je bilo samo u jednom. I sad zamislite šetate onako sa ranom, sečeni sa jednog kraja odeljenja na drugi da biste se umili/istuširali. Užas. Dalje, što se tiče pomoći porodiljama u smislu da pitate, da pokažu... Užas. Ja razmažena nisam, ali prosto mi nije jasno da na najlepšem odeljenju bolnice rade tako nadrkane osobe i tako neprijatne. Da jedno porodilište je najgore opremljeno odeljenje od svih. To mi nikako nije jasno.
Isto tako je i u Užicu.
O čemu pričamo pobogu... Kao da se ne zna na šta liči Višegradska. Nije ovako staro ali se ne pere.
Ni u Visegradskoj u Bg-u nista mnogo bolje stanje...
Ni Visegradska ne moze da se pohvali sa cistocom. Toaleti su toliko zapusteni da bi posle svakog odlaska trebali potpuno da se dezinfikujete. Cistacica dodje i samo izbaci djubre, pod prebrise vec zamrljanom vodom i to je sve.. U tus kabinu ne mozete uci koliko je strokava, a wc solju da ni ne pominjem. Sramota.
Ni u Novon Sadu u Betaniji nema toaletnog papira,ubrusa,sapuna.Sramota!!!
identicno je u Nisu, uskoro kad se budem opet poradjala slikacu sve da ljudi ne misle da izmisljam jer je nerealno koliko je lose stanje.
ovo kao da je kikinsko porodiliste....nista bolja situacija nije ni tamo 😅
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »