Komentari za tekst "Ovo su znaci da možete očekivati strije u trudnoći"

Komentara
13
Ostavite komentar
treca trudnoca-ni jednu striju nemam do sada.a moja mama ima stomak kao devojka.
To za genetiku i nije bas tacno.Moja mama je rodila i mene i sestru karlicno.Prirodnim putem.I ni jednu striju nema.Meni su se pojavile ispod guze,po butinama i malo oko pupka.
Sve to stoji, ali i nema pravila.. ja nisam imala ni jednu striju sve do samog porodjaja kada mi je ispucala koza na stomaku i u najnizem delu kicme od napora i teskog porodjaja.
Mama mi je popucala u trudnoci,a i ja sam sklona strijama. Medjutim celu trudnocu sam koristila Saljicev melem i hvala Bogu nema nisam popucala:)
Blago tebi sestro 😄 vecina njih hvali saljicevu.
Imam 26 god., mama mi nema strije, ja nikada nisam varila sa kilazom, u pubertetu ih nisam imala a u trudnici sam dobila samo 11kg. ali sam zato od samog pocetka trudnoce dobila stije po grudima, a pred kraj i na stomaku oko pupka i na guzi, u prevodu skroz sam popucala :-) al na sve to gledam sa ponosom, to su moje ponosne strije, poklon od moga maloga andjelcica :-D
Porodila sam se u 23 godini, mama je u trudnoci dobila mnogo strija, a u pubertetu su mi se pojavile na kukovima. U trudnoci sam svako vece mazala Saljicev Strijet i ni jedna strija mi se nije pojavila.
Mama mi nema nijednu striju, a udebljala se bas mnogo u trudnoci, nisam bas mlada (imam 29 godina), nikada nisam imala velike varijacije kilograma, nisam dobija strije u pubertetu... sad sam u 23.sedmici trudnoce i vec od 13.su mi se pojavile strije na grudima... tako da ih uskoro ocekujem i na stomaku:-(
Kao sto rekoh imam 29 godina i uopste ne smatram da sam mlada za prvu trudnocu... shvatila sam da se tekst odnosi na zenee koje su ostale trudne mnogo prije mene (sa 18, 19, 20 godina)
Nisam bas mlada?!!!
stvar srece.imam sve faktore rizika a nisam dobila strije u trudnoci.
Upravo tako, cista sreca, ni jednu nisam dobila a sve uslove ispunjavam...
Takodje
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »