Komentari za tekst "Veliki kašalj se vratio u Srbiju"

Komentara
4
Ostavite komentar
Iako nisam lekar ocigledno je da je svrha vakcine da te zastiti u narednih 10 godina kako bi dovoljno odrasla i imala prirodno ojacan imuni sistem. Nisu sve bolesti kao boginje da mogu samo jednom da se dobiju ali je bolje dobiti odredjene bolesti kasnije kad ti je izgradjen imuni sistem nego kad si mali. Gore navedeni profesor Nestorovic je spasio mog klinca i na tome mu do neba hvala. 7 meseci smo vukli temperaturu preko 40. Kad ga je on uzeo pod svoje i kad mu je ojacao imuni sistem skoro da nije bio bolestan. Tad je imao 14 meseci a sad ima 5 godina i bolestan je 1-2 puta godisnje kad i sva deca u vrticu.
Prepisao mu je prevenar vakcinu (2 vakcinacije na sest meseci), Ekolostrum 1 dnevno, Immuno sirup 2 puta dnevno i probiokid immuno 1 dnevno. Posle 2 meseca je smanjio i izbacio odredjene lekove i posle sest meseci je bio kao nov. Dok je primao ovu terapiju nije smeo da prima nikakve antibiotike vec samo ako debelo zaglavi dobija longacef. Posle svega toga mu se drasticno poboljsalo stanje. Nikad nisu tacno utvrdili sta izaziva temperaturu. Snimali su ga od glave do pete. Krajnja dijagnoza je bila povisena temperatura bez poznatog uzroka. Ne znam tacno latinski naziv.
Ipak na to gledam i iz ugla žene- bolje je da prebolim neku bolest kao malo dete nego da je dobijem u trudnoći i ugrozim je... Šta ste od doktora dobili za imunitet i zašto vam je dete imalo dugo visoku temperaturu?
I sad mene,kao osobu koja jeste za vakcine,ipak zanima koja je svrha vakcina ako njena zaštita traje 10 godina? To znači da ćemo ostati nezaštićeni baš kad zađemo u srednje godine kada inače teže podnosimo sve te bolesti.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »