Komentari za tekst "Ovo vam vaša majka nikada neće priznati"

Komentara
11
Ostavite komentar
Drage mame, ukoliko živite sa partnerima, slobodno im ostavite prostora da i oni provode vreme sa svojom decom. Ne morate po čitav dan ugađati detetu, kažu psiholozi da baš i nije dobro na duže staze. Pronađite makar mrvicu vremena za sebe, to što ste nekome majka ne znači da treba da izgubite sebe. Dobra organizacija čuda čini.
Iskreno devojke, mama je mama i uvek je tu za tebe. Ali od kako sam postala majka, postujem moju mamu mnogo vise i to nas je jos vise zblizilo jer ja vidim sta je ona sve radila za mene. Divan clanak svakako!
Moja mama je preminula meni na rukama u mom 8.mesecu trudnoce.Ceo zivot smo bile samo ona i ja.Na kraju sam joj sapnula da je volim najvise na svetu..trebalo je to cesce da cinim.U mom srcu njeno srce kuca.Cuvajte mame!
I ja se rasplakah!
Divan i istinit text..bravo i ljubac za sve mame na svetu!!
Tek otkad sam i sam postala majka pre tri nedelje shvatila sam mnoge postupke svoje majke. Odjednom imam mnogo više razumevanja za nju, čak i kad me izbaci iz takta - jednog dana ću možda i ja tako delovati svom detetu (kao mama koja ''smara'' pomalo svojom brogim...). Biti mama je stvarno najlepše nešto u životu, a to shvatiš tek kad postaneš mama :)
istina :) predivan tekst
Divan tekst....i ja sam se rasplakala!
Sve je ovo istina, ali vecina danasnjih majki se zali na ovu obavezu, toliko razmazeno, kao da ih je zadesila nesrecna okolnost, umesto napornog posla, sa najsmislenijom svrhom
lorelaj???? zbog cega je pacenicki??? jednostavno su rekli realnos koja je tacna....
super tekst, rasplakali ste me
koji pacenicki clanak
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Od sada voćne gumene bombone možete napraviti i same kod kuće! »
Spoljne infekcije uha mogu se dogoditi i ako je ušni kanal deteta oštećen upotrebom štapića za uši »