Komentari za tekst "Iskrena ispovest Najgore Mame Na Svetu"

Komentara
83
Ostavite komentar
ova mi je prica sva u fazonu "ajde sad drugi nek pricaju kako nisam najgora nego najbolja"... zna se sta su najgore mame, a ovo je svakodnevnica svih nas.
Svaka cast....dok sam citala svo vrijeme sam plakala i pronasla sam se u mnogim stvarima...hormoni cine cu u trudnoci..
Hvala za ovaj tekst...
Bravo mama :)
Nemoj da se stidis. Nema savrsenih mama. To je mit.
Divan tekst...koji je istinit...jedna je majka...svaka je majka na svoj nacin savrsena,...a ti si jedna jaka majka I najbolja si..zelim vam sve naj bolje
Draga najgora mamo na svetu,
ne budi tužna, ima nas još. I sve smo sebi gore i gore dok čitamo o savršenoj deci savršenih mama. Pored toga što nisam savršena mama, nisam ni bog zna kakva supruga, ovako zarozana. Ni ćerka ni snajka jer sve što mi neko kaže ja shvatam kao kritiku a ne kao savet. Ali guramo nekako, već deveti mesec...
Iskreno mislim da si ti dobra mama,posvecena svojoj deci i to oni znaju i mudro koriste.....Da,ti si dobra mama! Treba da nadjes vremena za sebe!! Ako nema ko da ti pomogne,vrtic je divna stvar za decu.Deci puuuno znaci, a i mame imaju malo svog vremena i vise energije za njih...!!!
Moj sin ima tek devet meseci i isto se tako osecam! Tako da nemoj da se stidis, gora sam od tebe...
Draga moja,nemaš zbog čega da se stidiš,sve to su napisala,verujem da je većina mama prošlo,uključujući i mene. Ja i dan danas jedem krišom slatkiše noću i stalno imam grižu savesti da nisam dovoljno dobra mama i da nisam dala sve od sebe. A imam devojčicu od 5 i po godina koja je ista verzija trogodisnjaka o kome si pisala,samo starija i sa proširenim vokabularom i duplo većom energijom. Imam i bebu od 6 meseci i baš je veselo. Izdrži,to samo mogu da ti kažem. A o onim savršenim mamama....pa, niko nije vaš toliko savršen,samo što je neko iskren,a neko ne.
svaka cast za tekst, neverovatno koliko je iskreno i istinito, pronasla sam se u svakoj recenici
sjajno!!!!
Zasto da se stidi,pa sve je to tako normalno,i sve te savrsene mame zapravo i nisu tako savrsene,niko nije,ali ono sto je vazno jeste to da se trudimo,iz dana u dan,da se sto vise priblizimo tom savrsenstvu. I da damo sebi oduska.
Draga moja,
savrseno te razumem i da ti kazem da nisi jedina! U istoj smo situaciji. Ali koliko god da mi je ponekad tesko (trogodisnjak + mala beba), koliko god da placem i da mi dodje da vristim, nikada se ne bih ni sa kim menjala niti bih menjala te moje andjele za neke druge-bolje! A proci ce nadam se i ta "faza" kako svi kazu, a dotle,kao sto si i sama rekla-ceracemo se do tad i volecemo se puno punooooooooo!
Veliki pozdrav za iskrenu mamu! I ne, nemoj se stideti nikada,jer svaka je mama savrsena koja voli svoju decu kao mi!
Svaka cast ovoj ženi koja nije jedina u ovoj situaciji! I ja te tako osecam i sad kad sam to procitala osećam se lakše jer kažem sebi da nisam jedina da budem u tu situaciju hvala prelep tekst!
Mama, izdrzi! Ziv si covek, prolazis sve ono sto prozivljavamo mi koji sami podizemo svoju decu (bez baba, deda, bebi siterki, tetki). Prepoznala sam se u svakoj reci. Treca godina jeste teska, proci ce i to kao i sve drugo sto ti je pre oduzimalo snagu. Izdrzi :)
Sve je tako i verujem da je tako svima. Nekom bude ranije, a kod nekoga u kasnijem dobu deteta. A ko ima dvoje dece njemu se ponavlja. Samo treba da priznamo i olaksamo dusu. Sve je to zivot, treba pronaci ventil, a zbog te dece i postojimo. Sva ta ljubav ce se nekako nama i vratiti.
Svaka mama ima ovakve trenutke,tako da nije ovo sramota.Pa kad imamo djecu imamo 100 misli i briga u glavi,to je normalno. Ako nekad nemamo strpljenja,ne znaci da smo lose mame,nego eto,samo smo "malo" umorne...pozdrav za sve mame,koje ponekad imaju "naopak "dan :-)
Ako misli da joj je tesko da izadje sama na kraj neka unajmi zenu da joj cuva bar jedan dan u nedelji da se ona moze posvetiti sebi i svojoj dusi i uraditi sta joj dusa zeli. Nije ona jedina mama koja zeli nekad vreme samo za sebe sve mi zene ponekad to pozelimo i potrebno nam je to zaista i to nas ne cini losim mama cak naprotiv jako je lepo sebe ne zaboraviti jer mi ne umiremo kad ih rodimo nego treba da sacuvamo zdravlje i fizicko i psihicko upravo zbog njih.Ja imam tri djevojcice sama sam sa suprugom al od njega nikakva pomoc malte ne osim u financijskom smislu i isto imam nekad potrebu sebe samo da zadovoljim nekim sitnicama.
Hvala ti!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »